iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 6 Wi-Fi valt steeds weg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164176-iphone-6-wifi-valt-steeds-weg.html)

Kris1986 29-04-15 09:33

iPhone 6 Wi-Fi valt steeds weg
 
Dag

Ik heb het probleem dat ik met een bepaalde Wi-Fi router maar geen verbinding kan houden. Valt na een paar seconden weg. Ik kan dan de Wi-Fi af en terug op zetten en dan weer paar seconden verbinding. Ik kan ook de iPhone vergrendelen en ontgrendelen en dan ook weer een paar seconden verbinding. Heel raar.
Ik heb iOS 8.3 dus de laatste nieuwe en we hebben het al met een iPhone 6 met iOS 8.2 geprobeerd en daar valt de verbinding ook constant weg. Met een iPhone 4 en 4s en 5s niet.
Heb al het volgende geprobeerd:
- netwerk laten vergeten
- router resetten
- kanalen op router gewisseld
- netwerkinstellingen iPhone gewist
- locatievoorzieningen voor Wi-Fi uitgezet ( stond ergens online )

Dan contact gehad met Apple maar die zeggen dat in iPhone moet volledig herstellen maar aangezien het bij 2 toestellen is met verschillende software lijkt dit mij nutteloos. En als dat niet helpt moet ik wachten tot de volgende iOS update.

Iemand een idee?

dvischjager 29-04-15 09:42

Als je niet wil herstellen dan heb je je antwoord zelf al gegeven.

Citaat:

wachten tot de volgende iOS update
Je kunt het bij een Apple Store proberen, maar de kans bestaat dat ze je hetzelfde gaan vertellen als de telefonische support. Maak voordat je naar een Apple Store gaat een afspraak.

Kris1986 29-04-15 09:55

De iPhone is pas met iTunes naar 8.3 gezet. En aangezien het met meerdere toestellen is en er op het internet veel van te vinden is gaat het toch aan de iOS zelf liggen denk ik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:45.