iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   kan de iphone 4s niet meer terugbrengen naar fabrieksinstellingen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164230-de-iphone-4s-niet-meer-terugbrengen-naar-fabrieksinstellingen.html)

wim43 01-05-15 12:22

kan de iphone 4s niet meer terugbrengen naar fabrieksinstellingen
 
Ik heb nu een iphone 4s van een vriend liggen. Hij kan wel bellen en emailen maar heeft de installatieprocedure van apple niet op de goede manier doorlopen.
Hij heeft geprobeerd om een icloudaccount aan te maken maar dus helemaal verkeerd; een emailadres als ........@email.nl en het wachtwoord weet hij niet meer. Ik kan zijn iphone dus niet meer terugbrengen naar de fabrieksinstellingen want dan wordt er gevraagd om het emailadres en wachtwoord.
Mijn vraag, hoe kan ik deze iphone weer terugbrengen naar de fabrieksinstellingen zodat de juiste opstartprocedure kan worden doorlopen.
Alvast bedankt,
Groetjes Wim43

faire4u 01-05-15 22:37

Dat kan alleen met het juiste wachtwoord, heb je die niet dan zijn er weinig mogelijkheden over. A heb je een bon of factuur van het toestel dan kan je Apple vragen of zij hem willen wissen. B of tegen betaling deze iCloud lock laten verwijderen.

wim43 01-05-15 23:12

Dank je wel voor je antwoord.
Dat is best heftig, ik ga ermee aan de gang.
Groetjes Wim43


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.