iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   [Safari] webpagina's zonder plaatjes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164509-safari-webpagina-s-zonder-plaatjes.html)

ballegooier 17-05-15 12:29

[Safari] webpagina's zonder plaatjes
 
Met grote regelmaat heb ik last van dit probleem:

https://www.dropbox.com/s/q8udi1ksit...sweg.jpg?raw=1

Safara laad in dit voorbeeld geen plaatjes in van iCulture.nl. De 'menu' knop van de mobiele site linksbovenin (het hamburgertje) werkt dan ook niet; ik kan er wel op tikken, maar het menu klapt niet uit (bijv als ik naar het forum wil)

Ook op andere sites merk ik dit gedrag wel eens. Bijvoorbeeld op een forum zie ik dan geen avatar-plaatjes bovenaan de berichten in een topic.

Ik heb Safari al opnieuw ingesteld (cache, cookies en geschiedenis verwijderen etc. deze tip: http://www.appletips.nl/ios-probleme...fari-oplossen/) maar toch komt dit telkens weer terug. Is er nog wat anders dat ik kan proberen (behalve iPhone herstellen in iTunes)

Meestal lost zich dit probleem ook vanzelf weer op; als ik er niks aan doe is het probleem later die dag of de volgende dag ook weer weg en zie ik weer gewoon die tweeling van die Vodafone thuis voor hun tv zitten :)

dvischjager 17-05-15 15:24

Ik heb dit ook sinds ik iOS 8.3 op mijn iPhone heb. Zou het een bug zijn?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:01.