iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe Iphone bug? - geluid doet het niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164620-nieuwe-iphone-bug-geluid-doet-niet.html)

Mirella 21-05-15 13:08

Nieuwe Iphone bug? - geluid doet het niet
 
Ik heb sinds gister problemen met m'n Iphone 6 en ik vraag me af of er meer mensen last van hebben.

Sinds gister doet mijn telefoon raar zodra ik mijn Iphone-oordopjes in steek. Geluid wordt dan niet meer afgespeeld. Als ik op youtube ben en gewoon afspeel zonder oordopjes werkt alles, maar zodra ik mijn oordopjes in steek blokkeert alles, zelf home-button werkt dan tijdelijk niet. Na heel vaak op home button te klikken sluit youtube wel af.

Ik krijg dezelfde problemen als ik ook filmpjes wil afspelen uit mijn fotomap. Ook dan wordt niks afgespeeld en blokkeert de telefoon en werkt tijdelijk de home-button niet.

Ook zelfde probleem bij luisteren van iTunes muziek.

Zodra de oordopjes er in zitten, doet de hele telefoon raar. Als ik word gebeld met oordopjes in hapert zelfs de beltoon.


Aan mijn oordopjes ligt het ieder geval niet, want die zijn vrij nieuw en werken gewoon. Dat heb ik getest. Oordopjes zijn ook gewoon van apple.

Ik dacht dat het misschien een bug was, want m'n neefje heeft hetzelfde probleem gehad met zijn Ipad, twee dagen geleden. Na een software-update was het probleem bij hem opgelost. Echter heeft mijn iphone 6 al de nieuwste software, dus daarmee kan ik het niet oplossen.

Heeft iemand een idee wat ik wel kan doen? Hebben meer mensen hier last van?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:04.