iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3G loopt vast op Apple logo (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/16476-iphone-3g-loopt-vast-op-apple-logo.html)

Wiebertje 16-07-08 21:51

iPhone 3G loopt vast op Apple logo
 
sinds kort bij t-mobile iPhone 3G gekocht en veel problemen waaronder:

1. Tijdens syncen van iTunes (had programma's gekocht in de App Store in iTunes) hij was deze aan het installeren, ging ik ook maar is me muziek syncen, alles geselecteerd en op toepassen geklikt, en opeens liep het vast.

iPhone uitgezet, hup hangen op Apple Logo. Enige oplossing: recovery mode en weer herstellen, *** dus.

2. Tijdens installeren van programma op de iPhone (een update) bleef die maar hangen op installeren, ik dacht OK laat maar hangen ik kijk zo wel, in me hoesje gestopt en kwam thuis na 't werk; huppakee weer vast op Apple Logo, weer 't zelfde verhaal.

3. Programma gedownload via App Store, en dacht ik ga nog is ff kijken wat er nog meer is, liep ie in de App Store vast, en ja je raad het, WEER liep ie vast. Schijt ziek wordt ik er van.

En het vervelendste is, dat ik me macbook op me kantoor heb staan en dus niet meer even me ding kan herstellen en al me gegevens terug heb, stel je voor dat dit gebeurd midden op een drukke dag, op weg. Geen computer bij de hand, dus; 1. geen telefoon, je bent onbereikbaar, 2. geen email, onbereikbaar, 3. geen agenda, gewoon ***** dus.

Firmware 2.0 is slecht, loopt vast bij App Store, is langzaam contacten scrollen wordt je ook ziek van en zo zijn er meer dingen. Me gehackte 1.0 met 1.1.4 werkt perfect, als die vast loopt ff resetje met aan/uit knop en home button en hij loopt weer.

Tijd voor 2.1!!!!!!!!!!!!!!!!

Hebben meer mensen hier last van?? (vast wel)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:58.