iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone zegt dat hij oplaadt, maar batterij loopt leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164802-iphone-zegt-oplaadt-maar-batterij-loopt-leeg.html)

davidfcutreg 30-05-15 01:29

Iphone zegt dat hij oplaadt, maar batterij loopt leeg
 
Hallo allemaal,

Een uurtje geleden legde ik mijn Iphone 5 aan de oplader. Hij begon toen wat raar te doen, laadde heel even op en dan niet meer. Dacht eerst dus dat het kabeltje een beetje slecht begon te worden.
Intussen zegt hij gewoon de hele tijd op te laden, maar de batterij loopt gewoon leeg.
De batterij is nu helemaal leeg. Als hij uitvalt en ik leg hem aan de oplader gaat hij met 5% aan en loopt vervolgens weer leeg.

Wat moet ik doen? :confused:

dvischjager 30-05-15 12:56

Probeer een andere muuradapter, ander stopcontact. Lukt het wel in een USB-poort van je computer?

faire4u 31-05-15 22:23

Ik denk dat je batterij vervangen moet worden, of is je toestel in aanraking geweest met een vloeistof ?

ballegooier 21-06-15 09:18

Gisteravond legde ik mijn iPhone aan de oplader rond de 30% (originele USB kabel aan de iMac verbonden). Vlak voor ik naar bed ging checkte ik nog even hoe het ervoor stond. Hij was op 100% en CoconutBattery liet zien dat hij nog aan druppel-laden was (charging 0,3 Watt) dus ik dacht: ik laat hem nog lekker even liggen.

Vanmorgen kom ik beneden en zie ik dat de batterij op 82%. Ik maak de iMac wakker en CoconutBattery zegt: discharging. Het oplaad symbool (bliksemflits) was wel gewoon te zien.

De iPhone hoort eenmaal 100% geladen de spanning toch gewoon vast te moeten houden, zolang hij aangesloten blijft op een spanningsbron?

Of stopt de iMac met laden als hij in stand-by gaat? (Mijn iPad wordt wel altijd netjes 100% opgeladen door de iMac, ook als die in standby is)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:23.