iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   kan (foto) albums niet verwijderen. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/165030-foto-albums-niet-verwijderen.html)

emel 08-06-15 21:29

kan (foto) albums niet verwijderen.
 
hallo

ik heb cloud instellingen uit staan. toch staan er op mijn telefoon enkele grote foto-albums (waaronder staat aangeduid: "xxxx (aantal) van mijn mac"

wanneer ik deze albums benader kan ik wel fotos selecteren, niets verwijderen.

ook op icloud.com zie ik niets van deze albums terug. Gevolg is dat ik nu een volle iphone heb waar niets nieuws opgezet kan worden.

iemand een idee?
thx
emel

TouchMe 08-06-15 22:50

Die mappen moet je verwijderen - afvinken - via je Mac en dan synchroniseren.

Carol58 25-09-15 15:29

Zelfde probleem!!!! maar vind geen oplossing!:-(
 
M'n geheugen staat vol en ik wil "opkuis" doen in m'n foto's. Heb alles van m' fotostream nr m'n pc gedaan (geen mac maar windows). Ik heb zodanig m'n best gedaan dat ik er toch wel in geslaagd ben om foto's van m'n pc over te zetten naar m'n iphone:mad:. Nu is het allemaal om zeep! De situatie is nog erger dan dat ik voordien. Foto's van jaren geleden staan nu op m'n iphone. Ik krijg ze langs geen kanten weg. Ben er al uren mee zoet geweest.
Gewonen foto's met iphone genomen kan ik in het vuilnisbakje doen maar bij deze (x aantal) kun je niet op dat icoontje geraken. Hoe geraak ik af van al die foto's?? Dank op voorhand voor diegene die me kan helpen!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:20.