iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hoe laat ik de beltone van mijn iPhone door het ganse huis klinken? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/165906-laat-de-beltone-mijn-iphone-door-ganse-huis-klinken.html)

mschollaert 16-07-15 23:28

Hoe laat ik de beltone van mijn iPhone door het ganse huis klinken?
 
Ben ik beneden, dan ligt mijn iPhone boven, ben ik boven, dan ligt mijn iPhone beneden, ligt mijn iPhone niet boven of beneden, dan zit hij in mijn handtas. Hoe je het ook draait of keert, mijn iPhone is nooit op de plaats waar ik ben als er iemand me belt en daardoor hoor ik hem zelden bellen.
Is er een mogelijkheid om het geluid door het ganse huis te laten weerklinken zoals een ouderwetse vaste telefoonlijn? Momenteel mis ik het overgrote deel van de oproepen en krijg ik steevast verwijten naar mijn hoofd als ik terugbel omdat ik niet opnam. Ik ben niet van plan mijn iPhone op mij te dragen, dus dat is geen oplossing. Doorschakelen naar een vast lijn is ook geen oplossing, want die is niet in gebruik.
Zijn er hier misschien mensen die een andere oplossing zien? Ik zie in elk geval geen oplossing, maar ik ben dan ook verre van een expert.
Ik ben benieuwd naar jullie oplossingen...
Groetjes!

XIII 16-07-15 23:39

Apple Watch?

mschollaert 17-07-15 00:02

Absoluut niet! Dan wordt ik gek! En is bovendien een veel te dure oplossing :D
Ik wil gewoon weten wanneer er iemand belt. Mijn vader denk namelijk elke keer dat ik ergens dood lig als ik niet opneem. Je zou denken dat hij het ondertussen al wel weet, maar toch niet. Ik ken de werking van een docking station niet. Zou mijn probleem hiermee opgelost zijn?

libertycity 17-07-15 14:35

je iphone met een touwtje om je nek

peerenbooms 17-07-15 16:27

Je koptelefoon uitgang met een daarvoor geschikte kabel aan je audio versterker hangen en deze snoeihard zetten zodat de dakpannen er af vliegen zodra je pa belt. Vind het nogal een bizarre vraag een mobiel die je niet mobiel wilt hebben. Waarvoor heb je hem dan.

AppleSheep 18-07-15 19:55

Koop dit:https://www.google.nl/search?q=gelui...L-7rCW7-IOM%3A zodat als je pa of iemand anders belt je het altijd hoort en de buren ook.
Of draag je iPhone gewoon in je broekzak.

ballegooier 18-07-15 22:25

Schaf dan gewoon een vaste lijn aan!

Bij ons alles-in-een pakket was het zelfs goedkoper om een vaste lijn te nemen, dan zonder.
Ben je lekker ouderwets bereikbaar en kun je een harde rinkel telefoon erop aansluiten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:05.