iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone aan iTunes koppelen op nieuwe computer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166072-iphone-itunes-koppelen-op-nieuwe-computer.html)

dbtje 24-07-15 16:06

iPhone aan iTunes koppelen op nieuwe computer
 
Hoi allemaal,

Ik maakte voorheen altijd een backup van mijn iPhone in iTunes. Nu heb ik zojuist een andere computer aangeschaft en heb ik automatische backup via icloud aangezet. Wat gebeurt er als ik iTunes op mijn nieuwe computer zet en mijn iPhone hier aan koppel? Maakt ie dan een backup of ziet ie mijn iPhone dan als nieuw waardoor alles eraf ligt?

dvischjager 25-07-15 16:25

Je kunt je nieuwe computer autoriseren en hij werkt zoals je oude computer wat iTunes betreft. Je raakt niks kwijt, en mocht het om een of andere magische reden toch gebeuren heb je net een iCloud backup gemaakt. :)

dbtje 25-07-15 16:47

Dus itunes downloaden, itunes autoriseren, iphone eraan en klaar? Lees altijd van die ingewikkelde verhalen op internet waar ik niks van begrijp haha

dvischjager 25-07-15 17:08

Eerst je iPhone koppelen en dan de computer autoriseren.

Waar veel mensen problemen mee hebben is dat ze muziek van hun iPhone willen overzetten naar een andere computer. Daar komen die lastige verhalen voor. ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:56.