iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   beeld iphone 6 blijft zwart en piept/trilt om de 2-3 sec als hij aan de lader zit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166236-beeld-iphone-6-blijft-zwart-piept-trilt-om-de-2-3-sec-de-lader-zit.html)

hjhm 01-08-15 20:52

beeld iphone 6 blijft zwart en piept/trilt om de 2-3 sec als hij aan de lader zit
 
Een aantal maanden geleden heb ik het scherm van mijn iphone 6 vervangen.
De iphone deed het weer prima, alleen liet op een gegeven moment het frame las van het scherm waardoor het scherm losliet van de iPhone. Van de leverancier hen ik een nieuw scherm gekregen en deze gemonteerd, echter het scherm blijft zwart en de iphone blijft om de 2a3 seconden een piep geven (of trillen) als hij aan de lader zit. Wanneer ik de telefoon aansluit op itunes dan kan ik wel alle data en apps en dergelijke zien. Ik heb via dfu mode de iphone al compleet bijgewerkt en gereset, stekkers van het scherm gecontroleerd en opnieuw aangesloten echter nog steeds geen beeld. Weet iemand wat dit kan zijn en hoe op te lossen is?

faire4u 02-08-15 00:55

Je nieuwe scherm is defect, monteer de oude maar terug en kijk of er nu wel beeld is.

hjhm 02-08-15 12:40

Hoi faire4u, heb ik gedaan maar het oude scherm geeft ook geen beeld meer.

faire4u 02-08-15 22:28

Je hebt eerst het scherm aangesloten en als laatste de batterij stekker? Het scherm kan problemen geven als je de batterij niet los haalt alvorens het scherm te plaatsen. En je hebt de juiste schroeven ( de 5 schroeven van het afdek plaatje die je loshaalt om de flex-kabels van het scherm los te halen) weer op de juiste plaats terug vastgezet en niet per ongeluk schroefjes verwisseld ? En zie je helemaal geen beeld door bv een defect backlight of is het beeld echt zwart en dood?

hjhm 02-08-15 23:27

stekker was niet losgeweest, ik heb dit later wel geprobeerd met een nieuw scherm maar leverde zelfde resultaat. De schroefjes zitten allemaal wel weer op dezelfde plek. plek. Ik zie inderdaad helemaal geen beeld, deze blijft zwart en dood.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:31.