iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Spaanse (Groupon) iPhone activeren in Nederland (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166340-spaanse-groupon-iphone-activeren-nederland.html)

Deff 06-08-15 16:48

Spaanse (Groupon) iPhone activeren in Nederland
 
Hi all,

Ik heb via Groupon een iPhone 4S gekocht. Via track & trace kwam ik erachter dat deze uit Spanje kwam. In het begin leek me dat geen probleem, echter toen ik deze wilde activeren met een Nederlandse simkaart, lukte dit niet. De telefoon vindt geen netwerk. Via iTunes heb ik het toestel wel kunnen herstellen en nieuwe iOS kunnen installeren.

Hierna krijg ik direct weer hetzelfde probleem: de iPhone vindt geen netwerk. Ook activeren via iTunes is niet mogelijk. Hij blijft op het witte 'begin menu' staan en telefoon geeft nu aan: 'Wachten op activering, dit kan even duren'. Het toestel is simlock vrij, het gaat puur om de activatie.

Nu ben ik zelf flink aan het zoeken geweest op verschillende fora maar ik heb nergens een duidelijk antwoord kunnen vinden. Wel heb ik kunnen vinden dat het eventueel goed zou kunnen gaan met een Spaanse simkaart. Hiermee zou ik de telefoon gewoon in Nederland kunnen activeren. Echter lukt dit blijkbaar niet bij iedereen.

Ik vroeg mij af of meerdere mensen ervaring hebben met dit probleem en zo ja, hoe zij dit opgelost hebben.

Alvast bedankt!

senna22 06-08-15 19:23

pm mij je imeinummer uit de telefoon dan check ik hem voor je.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:23.