iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Reclame verwijderen Iphone 5 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166430-reclame-verwijderen-iphone-5-a.html)

Luistervinkje 11-08-15 13:47

Reclame verwijderen Iphone 5
 
Op mijn Ihone 5 krijg ik regelmatig email die reclame is en welke ik dan verplaats naar de map reclame. Als ik deze map open dan zie ik dat daar nog berichten in staan vanaf november 2014. Mijn vraag is of deze berichten automatisch verwijderd worden en zo ja, na hoeveel tijd.

TouchMe 11-08-15 14:51

Dat kun je zelf instellen bij

Instellingen - mail,contacten, agenda - je account aantikken en dan naar geavanceerd.

Luistervinkje 11-08-15 15:04

Je kunt daar instellen waar de verwijderde berichten geplaatst moeten worden en wanneer deze verwijderd dienen te worden. Dat bedoel ik dus niet. Ik bedoel dat als er een bericht komt dat ik als reclame zie dat ik dan klik onderaan de pagina op het icoon om het bericht naar een postbus te verplaatsen en verplaats dat dan vervolgens naar de postbus Reclame en niet naar Prullenmand. Overigens bij geavanceerd staat de Iphone ingesteld dat hij de verwijderde berichten na 1 week verwijderd, terwijl in de postbus Reclame er nog berichten staan vanaf november 2014. De postbus Reclame is dus iets anders dan de postbus Prullenmand.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:34.