iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   sms kosten bij gebruik facetime (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166668-sms-kosten-gebruik-facetime.html)

jilia 21-08-15 19:30

sms kosten bij gebruik facetime
 
Vandaag over gegaan van vodafone naar tele2. Wat schetst mijn verbazing, wanneer je met de iphone gebruik maakt van face time, i messenger of icloud dan stuurt apple een sms bericht naar Engeland waarvoor de kosten vervolgens worden doorberekend en dus buiten de bundel vallen. Weet iemand hier een passende oplossing voor?
Bij mijn vorige provider, vodafone, nooit geen kosten voor gehad. Ken zelfs iemand met t zelfde toestel en abonnement die hiervoor geen kosten betaald dus dat is een vreemde zaak. Tele2 geeft aan dat dit niet aan hen ligt maar aan apple, die moest ik maar bellen of n andere iphone aanschaffen.
Te zot voor woorden!!
Wie o wie weet hier wat meer van te vertellen?

Guest-20180925190238 21-08-15 19:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jilia (Bericht 1003795)
Vandaag over gegaan van vodafone naar tele2. Wat schetst mijn verbazing, wanneer je met de iphone gebruik maakt van face time, i messenger of icloud dan stuurt apple een sms bericht naar Engeland waarvoor de kosten vervolgens worden doorberekend en dus buiten de bundel vallen.

Dat is slechts éénmalig tijdens het activeren van FaceTime en iMessage. Sommige carriers rekenen de kosten van dat SMSje zelfs niet aan.

iSpy 22-08-15 12:58

Hier ook Tele2 icm een iPhone 6 in huis maar geen smskosten oid. De eerste keer tijdens het activeren misschien, maar dat kan ik me niet meer herinneren en bovendien zijn die eenmalige kosten verwaarloosbaar tov het aantal imessages, audio- en videogesprekken die ie (gratis) gaat voeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:22.