iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IOS 8.4.1 probleem App store en instellingen app (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166740-ios-8-4-1-probleem-app-store-instellingen-app.html)

Pat3766 25-08-15 13:25

IOS 8.4.1 probleem App store en instellingen app
 
2 Bijlage(n)
Hallo,

Zijn er onder jullie die dit herkennen en mogelijk een oplossing kennen:

- De Appstore app laat niet zien dat je een geüpdate app kunt openen. Dat is een symptoom, waarbij het vervelende is, dat nieuwe updates niet verschijnen. Wanneer ik de Iphone compleet reboot, dan komen de updates te voorschijn.

- De instellingen app laadt bepaalde onderdelen niet. Ik heb niet exact ondervonden welke, maar ik had het bij het onderdeel /algemeen/beperkingen, nu in de bijlage een plaatje waarbij ik iCloud opties wilde openen.
Symptoom is dat het onderdeel dat ik aantik grijs wordt. Vervolgens bevriest de app. Niets werkt meer. App afsluiten en herstarten werkt dan. Soms duurt het meerdere pogingen voor ik succes heb.

Ik heb een Iphone 6 64 gb met IOS 8.4.1.

Pat3766 25-08-15 19:38

Boeiende ontdekking deed ik vanmiddag.

Aangaande het eerste plaatje, ontdekte ik vanmiddag dat niet alleen de App store app niets laadde. Ook de Apple Store, Itunes app werkten niet.

Daar zat een patroon natuurlijk, ik ging mijn wijzigingen onlangs na. Ik had na een artikel in Macworld of ICulture de handleiding gevolgd hoe je in Apple Music de connect knop kon uitzetten.

Via Beperkingen kan je dat uitzetten. Dat heb ik gedaan, maar kennelijk sluit de Iphone dan zowat helemaal de connectie naar de servers van Apple af (ik gok maar wat), want toen ik deze beperkingen annuleerde, was mijn probleem op dat vlak voorbij.

Blijft over de instellingen app die vaak vastloopt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.