iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 6: Blacklist IMEI met simlock begruiken in Nederland (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/166863-iphone-6-blacklist-imei-simlock-begruiken-nederland.html)

sdewaal 31-08-15 10:52

iPhone 6: Blacklist IMEI met simlock begruiken in Nederland
 
Beste lezers,

Ik heb een tweede hands iPhone 6 gekocht die ik voor Nederlandse providers simlock vrij wilde maken. Voordat ik de telefoon kocht had ik gecheckt of de IMEI niet geblacklsit was, en dat was die ook niet, en of het mogelijk was om de simlock ervan af te halen. Nu ik weer terug in Nederland ben, ben ik erachter gekomen dat de verkoper van de iPhone de IMEI nu geblokkeerd is.

Mijn vraag: Is het mogelijk om deze telefoon te gebruiken in Nederland?

Blazez 31-08-15 11:06

Wat zij de verkoper toen je hem/haar hierover navroeg? Lijkt me dat de verkopende partij de blacklist ongedaan moet maken?
Ik wist trouwens niet dat in nederland imei blokkades gedaan werden. Ik dacht dat dat juist tegengehouden was door de politiek helaas)

sdewaal 31-08-15 11:48

Ah, dat was ik vergeten om te zeggen in de post: ik was voor een tijd in de VS en daar kan je een iPhone voor wat goedkoper tweede hands kopen. Er zit dus een via de VS opgelegde block op. De verkoper reageert jammer genoeg niet meer.

senna22 31-08-15 14:49

Welke provider heeft hem geblacklist?
pm mij het imeinummer dan check ik het.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:47.