iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Dock connector is 'los', kabel valt er constant uit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/167716-dock-connector-los-kabel-valt-constant.html)

kiekert 26-09-15 22:14

Dock connector is 'los', kabel valt er constant uit
 
Mijn iphone 6 heeft een losse dock connector. De kabel valt er constant uit en bij de minste of geringste beweging disconnect hij.

Ik weet dat Apple zonder problemen mijn 5 swapte in de Apple Store, en dat wil ik nu met mijn 6 ook proberen, echter is mijn 6 gevallen en heeft ie een klein deukje/krasje in de hoek.

Doen ze moeilijk met omruilen bij een beschadigde iphone? Of accepteren ze dat niet? Heb weinig zin om voor niks een trip naar de store te maken.

flappah 26-09-15 22:47

AppleCare+ afgesloten? In dat geval zal het wel meevallen. Als je dat niet hebt dan is de kans groot dat ze het deukje zonder meer aangrijpen als zijnde, de reden. Een collega van me had met de batterij-actie van de 5 destijds ook al dat euvel. Ook hij had een deukje en men weigerde de batterij te vervangen. Het toestel moest geen zichtbare issues hebben voordat het in aanmerking mocht komen voor gratis reparatie. Dus als je geen AppleCare+ hebt genomen vorig jaar dan ben ik bang dat ze toch moeilijk gaan doen.

suzuki2002 27-09-15 09:50

Je Dock zit vol met rotzooi , laat deze schoonmaken of doe het voorzichtig zelf.

Losse Dock komt niet voor .


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:01.