iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vraag over icloud als ik ga herstellen over iTunes. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/167979-vraag-over-icloud-ga-herstellen-over-itunes.html)

dennissch 04-10-15 11:06

Vraag over icloud als ik ga herstellen over iTunes.
 
Situatie: Ik heb een iPhone 5S welke ik eigenlijk wil updaten naar 9.x. Dit zou ik graag doen door een herstel(dfu) in iTunes. Ik heb een paar vragen de belangrijkste 2 zijn als volgt. Ik heb sinds iets meer als een jaar mijn huidige icloud account in gebruik. Zoek mijn iPhone staat op mijn huidige account uit, en ik begreep dat zoek mijn iPhone maar op 1 icloud account actief kan zijn voor dat toestel. Klopt dit? Ik heb getest, ik kan probleemloos zoek mijn iphone uit en aanschakelen. Ik weet namelijk niet meer de login gegevens van mijn oude account, kan het zijn dat iTunes hier om gaat vragen tijdens het herstel. Of is er niks aan de hand omdat mijn huidige icloud account goed werkt dus dat ik zonder problemen kan herstellen in Itunes?

dennissch 04-10-15 13:39

Ik heb de gok gewaagd, iPhone in DFU hersteld naar 9.0.2 en dan icloud backup terug gezet. De apps wel handmatig er even opgezet. Draait prima, nu kan ik er weer lang tegen. En heb mogelijkheid tot adblock nu ook meteen! Misschien her en daar wat trager maar hij is natuurlijk nu ook alles aan het optimaliseren enzo.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:43.