iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Airdrop (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/168497-airdrop.html)

TheDutchCode 19-10-15 17:03

Airdrop
 
Goedemiddag,

Ik zit met een probleem. Ik zou graag foto's van me Macbook Pro naar me Iphone willen sturen met behulp van Airdrop. Ik krijg helaas geen verbinding vanaf me Macbook naar me Iphone. Ik heb op beide apparaten Wi-Fi en bluetooth aan. Ook sta ik gewoon ingelogd op Icloud. Het vreemde is wel dat me Macbook andere Apple apparaten wel kan vinden maar mijn eigen Iphone niet..

Ik hoop dat jullie me hierbij verder kunnen helpen.

dvischjager 21-10-15 05:44

Geef op je Macbook aan dat je verbinding wilt maken met een ouder apparaat. Als je die optie niet ziet is jouw Macbook te oud.

jap74 21-10-15 10:34

En bovendien is Airdrop enorm instabiel.....Ik heb een MacBook Pro Retina, iPhone 6 en iPad air2. Toch komt het vaak voor dat een van de devices niet wordt herkend via Airdrop. Het is een veelgehoord probleem op het Apple gebruikersforum.

TheDutchCode 22-10-15 00:12

Ik heb de Macbook pro met retina scherm, dus dat hij is verouderd is onjuist. Ook heb ik al geprobeerd om 'oudere versies' op te zoeken maar tevergeefs.

Ook ik heb even op het Apple forum gekeken en zag inderdaad dat er meerdere mensen met deze problemen kampen. Ik hoop dat Apple zeer binnenkort een update eruit gooit om deze problemen te doen verhelpen.

Bedankt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:45.