iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ik zie geen emailprogramma (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/170354-zie-geen-emailprogramma.html)

Franeker65 12-01-16 18:52

Ik zie geen emailprogramma
 
Beste mensen,

Hier spreekt een enorme newbie. Ik ben bezig email in te stellen op m'n smartfoon. De inkomende emails gaan prima, die zijn synchroon met de emails die ik op m'n desktop computer binnenkrijg (met Thunderbird).

(Ik wilde schrijven: 'uitgaande emails worden niet verstuurd' maar dat waren geen emails, dat waren WhatsApp Messenger-berichten die ik probeerde te versturen. Maar laat dat nog maar even zitten.)

Ik begin maar even met te melden dat ik als ik op de Emailknop druk van m'n smartfoon, dat ik dan het lijstje postbussen zie die ik ook in Thunderbird op m'n desktop zie. Dat klopt allemaal. Inkomende post zie ik ook prima.

Maar nergens kan ik vinden de 'balk' om een nieuw emailbericht op te stellen e.d. Ik kom telkens in het scherm genaamd 'postbussen', verder niet.

Waar zit het hoofdscherm? Waar zijn de andere opties?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 januari 2016 om 20:11 ----------

Ik heb inmiddels rechtsonder het linkje van de pen met papier ontdekt, waarmee ik een nieuwe email kan maken. Dus de vraag is opgelost.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.