iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Foutmelding Controle mislukt. Er is geen verbinding mogelijk met de server (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/170377-foutmelding-controle-mislukt-geen-verbinding-mogelijk-de-server.html)

annelien1960 13-01-16 14:51

Foutmelding Controle mislukt. Er is geen verbinding mogelijk met de server
 
1 Bijlage(n)
Ik heb een nieuwe Iphone en wil dus mijn 4S weer schoon hebben. Voor alle mogelijkheden die er zijn om terug te gaan naar fabrieksinstellingen, heb ik mijn id nodig en dan krijg ik de melding 'Controle mislukt. Er is geen verbinding mogelijk met de server".

Op geen enkele manier krijg ik de fabrieksinstellingen terug. Iphone is al verwijderd uit de ICloud, maar op toestel blijft 'Zoek Iphone' ingeschakeld.

Wie heeft een tip?

jojothefirst 13-01-16 16:17

Klinkt als geen verbinding met internet...... Had ik nl. ook met mijn 4S. Mijn Wi-Fi was stuk en deed het vaker niet dan wel. Toen hij het heel even deed kon ik 'zoek mijn iphone' uitzetten en hem resetten.

trimix 13-01-16 18:28

iphone helemaal uitzetten en dan via www.icloud.com die 4s uit je lijst verwijderen (inloggen met je apple id en op mijn apparaten klikken ) dan zou je apple id eruit moeten zijn en kun je hem gewoon helemaal terug zetten

faire4u 13-01-16 19:55

Zolang de iPhone geen verbinding heeft met internet geeft hij aan dat find my phone nog aanstaat, ook al is die via www.icloud.com al uit de lijst verwijderd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:41.