iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   na update naar 2.0 geen GPRS meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/17039-na-update-naar-2-0-geen-gprs-meer.html)

dendoor 22-07-08 01:32

na update naar 2.0 geen GPRS meer
 
Na het updaten van 1.1.4 naar 2.0 via pwnage heb ik geen GPRS of Edge verbinding meer met het Proximus netwerk. APN is ingesteld als volgt : internet.proximus.be. Dit werkte perfect met de 1.1.4 versie. Instellingen zijn allen overgenomen maar ik kan niks meer zonder Wi-Fi verbinding. Dus mail ophalen, safari, enfin alles waar je een verbinding voor nodig hebt mislukt wegens geen verbinding met server. Zijn hier nog mensen met hetzelfde probleem die inmiddels een oplossing weten om dit terug werkend te krijgen ? Laat dan vlug iets weten aub.

Alvast bedankt.

Den Door.

macfreaker 22-07-08 07:20

Werkt nog thans met deze ook perfect. Heb dus ook proximus met een data abo en dezelfde instelling als dat jij gebruikt en alles werkt perfect. Misschien nog eens restoren.

Berten.. 22-07-08 17:37

ik heb 't zelfde probleem: Heb jij de custom FW van Michael gebruikt?

dendoor 23-07-08 00:58

Ondertussen opgelost. Heb terug via pwnage 2.0.1 terug een restore gemaakt, geupdate en werkte. Dan tot de vaststelling gekomen indien ik de reservecopy ( sms, gesprekken enz . . ) terug zette het weer niet meer werkte. Terug restore gedaan, dan geen reservecopy teruggezet en nu blijft het werken. Dus er is iets wat de reservecopy doen met de instellingen vrees ik. Nogthans zijn het dezelfde als nu, doch dit was voor mezelf de oplossing.

Hopelijk hebben jullie er iets aan.

groetjes,

Den Door.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:20.