iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 6 met iOS 9.2 enorm traag en reageert slecht (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/170437-iphone-6-ios-9-2-enorm-traag-reageert-slecht.html)

lennart330 15-01-16 17:14

iPhone 6 met iOS 9.2 enorm traag en reageert slecht
 
Hallo Allemaal!


Ik heb nu sinds een tijdje (2-3 maanden) last dat mijn iPhone 6 64GB met iOS9.2 enorm traag reageert en lijkt vast te lopen.
Voorbeeld: pak 'm van tafel en druk op aan/uit knop of home knop en het kan wel 4-6 seconden duren voordat het scherm aangaat. Ditzelfde geldt voor het openen van apps, schermen of iets vergelijkbaars. Alsof het toestel het er enorm druk mee heeft om die dingen te openen. Heb ooit met een Android toestel zitten knutselen met kloksnelheden van de processor, maar dit lijkt erop dat de processor te langzaam op gang komt uit de 'slaapstand' waardoor dit gebeurt.

Het gebeurt alleen niet alleen wanneer hij uit die slaapstand komt, maar ook gewoon tijdens gebruik. Het lijkt volstrekt willekeurig te gebeuren en heb al gekeken naar apps die op de achtergrond verversen, locaties gebruiken etc. Zelfs al een keer een reset uitgevoerd en alles opnieuw geinstalleerd. Ik heb op het toestel 24,4 GB vrij van de 55,7 en iCloud zegt 31,5 GB vrij van de 50.

Het apparaat wat ik altijd zo waardeerde vanwege de geweldige software begint nu toch echt irritant te worden. Wie weet een oplossing?


Gr,
Lennart

TouchMe 16-01-16 10:24

iOS opnieuw installeren zonder een reservekopie terug te zetten? Altijd de moeite waard om eens te proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.