iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Update onderbroken, systeemherstel werkt niet! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/170746-update-onderbroken-systeemherstel-werkt-niet.html)

nm96 31-01-16 14:57

Update onderbroken, systeemherstel werkt niet!
 
Ik ben in het bezit van een iPhone 5c 16GB en besloot hem vandaag te updaten naar de nieuwe versie via mijn computer. Echter bleef mijn computer tijdens de update vaststeken, lag niet aan iTunes maar aan Windows Verkenner.. Via taakbeheer probeerde ik die dan te annuleren maar dat werkte vreemd genoeg niet. De hele taakbalk zat vast, en alhoewel iTunes nog werkte ging de update niets vooruit.

Ik besloot dan maar om mijn computer opnieuw op te starten, blijkbaar niet het beste idee. Uiteraard werd mij voor bijwerken of systeemherstel gevraagd. Bijwerken werkte niet, geen paniek want dat was mogelijk. Systeemherstel dan maar.. Na zo'n 5 keer proberen werkt dat dus ook niet. "Software uitpakken" duurt enorm lang, zo'n 20 minuten of langer zou ik zeggen. Tijdens dat uitpakken de-connecteert de iPhone altijd minstens één keer, uit het niets (vond dat raar dus ja). Als hij dan klaar is met uitpakken zegt hij het apparaat niet te herkennen en dat het systeemherstel niet mogelijk is.

Heb wat opgezocht, gekeken wat de site van Apple zei, gelijkaardige situaties op fora bekeken.. Niets helpt. Ben ten einde raad en weet niet wat doen, ik zou graag mijn iPhone zo snel mogelijk herstellen uiteraard.. Alvast bedankt.

satwolf 31-01-16 15:17

Lijkt mij meer een computer probleem.
Probeer de update eens op een ander computer.

nm96 31-01-16 15:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door satwolf (Bericht 1016330)
Lijkt mij meer een computer probleem.
Probeer de update eens op een ander computer.

Alles wat ik nodig heb staat wel in iTunes op mijn huidge computer (back-ups enzo).. Hoe gaat dat dan te werk?

Otje82 31-01-16 15:40

Toestel in DFU mode herstellen daarna Back-up terug plaatsen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:00.