iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan bericht niet naar map prullenmand verplaatsen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/171007-bericht-niet-naar-map-prullenmand-verplaatsen.html)

Birello 15-02-16 00:41

Kan bericht niet naar map prullenmand verplaatsen
 
Zag in de historie dat dit probleem hier al meerdere topics heeft opgeleverd. Maar ik vind er niet het antwoord dat mij verder helpt. Het antwoord dat mensen wel hielp was dat je via de geavanceerde instellingen van je account moet instellen dat de verwijderde items naar je map prullenmand gaan. Maar als ik op geavanceerd klik, kan ik op de vraag " Zet verwijderde berichten in:" alleen maar kiezen uit " verwijderd" en "archief".

Als ik kies voor verwijderd krijg ik het prullenmandje te zien bij de e-mails maar krijg ik dus de melding dat het bericht niet verplaatst kan worden. Kies ik voor archief dan krijg ik in plaats van het prullenmandje een icoontje van een archiefmap. Bericht wordt dan inderdaad naar archiefmap verplaatst maar als ik in de archiefmap het mailtje selecteer en daar op de prullenmand klik dan krijg ik weer dezelfde melding. Heb mijn account wel eens verwijderd en opnieuw aangemaakt maar dat hielp toen ook niet. Moet het misschien weer eens op die manier proberen (liever niet want dan moet ik al die instellingen weer opzoeken als ik het account weer opnieuw aanmaak) maar wil nog even kijken of er hier mensen zijn die de oplossing hebben.

BVD

MCNO 15-02-16 08:40

Welkom!

Om wat voor account gaat het hier, gmail, live (?)

Zo op het eerste gevoel staan je imap (map) instellingen niet goed, die verander je alleen via een browser.

Birello 15-02-16 22:21

Dank,

Het gaat om een live-account.

MCNO 16-02-16 09:16

Is het nu gelukt?

Birello 16-02-16 17:58

Ik dacht dat ik na mijn antwoord hier zou lezen wat ik aan de instellingen zou moeten veranderen en waar en hoe ik dat precies moet doen ;-) Voor mij is de browser een groot/algemeen begrip.

MCNO 16-02-16 20:17

Via de PC / mac de browser (safari / Firefox / IE ) openen en van daaruit je imap map instellingen VAN JE LIVE ACCOUNT nalopen.

Ik denk dat het daar zit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:32.