iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 5s reageert op niets meer, en heeft een zwart scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/171708-iphone-5s-reageert-op-niets-meer-heeft-zwart-scherm.html)

TijnStukker 19-03-16 18:27

Iphone 5s reageert op niets meer, en heeft een zwart scherm
 
Hoi allemaal,

Mijn telefoon was in het water gevallen, en ik heb hem daarna 48 uur laten drogen. Ik stak hem in de oplader en hij liet het oplaadteken zien, daarna liet hij het itunes teken zien, ik las op een ander forum dat ik de home button en on/off button 10 seconden moest inhouden om dit te verhelpen. Dit deed ik, maar toen liet hij behoorlijk lang het appleteken zien en toen werd het scherm zwart. Ik heb hem een dag later weer in de oplader gestoken en toen heeft hij nog 1 keer het oplaadteken laten zien maar verder niets. Heeft iemand enig idee wat ik kan doen?

Cancunlover 30-03-16 19:43

Ik vrees bitter weinig... Laten opdrogen na het nat worden van een toestel is nooit een garantie op herstel. Zelfs als de iPhone in het begin terug zonder problemen werkt, kan hij na een paar dagen alsnog de geest geven... Weg gooien en een nieuwe mobiel halen zou ik zeggen...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:01.