iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone springt constant in herstelmodus (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/17195-iphone-springt-constant-herstelmodus.html)

denni 23-07-08 13:40

iPhone springt constant in herstelmodus
 
Hey,

De laatste tijd heb ik het probleem dat mijn iPhone constant in de herstelmodus springt. Als ik hem dan weer herstel doet hij het weer enkele uren, en dan staat hij weer opeens in de herstelmodus.

Ik heb al eens probeerd hem na het herstellen nog eens zelf in de herstelmodus te zetten, en dan weer te herstellen, echter had dit ook geen zin.

Ik heb het unlocken met ZiPhone, iLiberty+ en winpwn geprobeerd, echter maakt het blijkbaar niets uit.
Ik heb hem nu in 2.0 gezet om te kijken of het probleem daarmee opgelost was, echter was dit ook niet het geval(het probleem treed dus op in 1.1.4 en 2.0).

Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen?
Is het een hardwarematig probleem of softwarematig?(Ik heb namenlijk ook al een paar keer bootloader laten up/downgraden om het te verhelpen...)

Alvast bedankt,

Dennis

denni 06-08-08 17:48

Heeft iemand nog een idee? Het is echt zeer storend en zo is het ook niet echt prettig werken met de iPhone als ik constant bang moet zijn dat hij weer in de herstelmodus springt.

Bomans 06-08-08 18:06

heb je FW 2.0.1 al geprobeerd?

denni 06-08-08 23:48

Nou het gaat om een 2G iPhone, waar dus nog geen unlock voor 2.0.1 is te krijgen. Echter deed dit probleem zich ook al voor bij 1.1.4(geheel plotseling), en soms kan ik weer dagen zonder herstellen met de iphone vooruit en soms kan ik nog geen uur leven zonder weer te moeten herstellen.
Al met al een best vaag probleem maar ik vraag me af of het met 2.0.1 opgelost zal zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:29.