iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone vastgelopen aan oplader (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/172593-iphone-vastgelopen-oplader.html)

iiSteven 08-05-16 10:13

iPhone vastgelopen aan oplader
 
Goedemorgen,

Net iets heel raars meegemaakt. Gisteravond voor ik ging slapen heb ik mijn wekker gezet op mijn iPhone en daarna mijn iPhone gekalibreerd en aan de oplader laten liggen. Toen vanochtend mijn wekker ging bleef mijn iPhone maar trillen en het scherm reageerde niet, ook door op de volume knoppen te drukken ging de wekker niet uit. Toen ik een harde reset had gedaan ging het trillen gewoon weer verder. :confused::confused: Pas na 3x een harde reset gedaan te hebben stopte het en deed mijn iPhone gelukkig weer normaal. Maar ik vraag me wel af wat er mis ging. Komt dit door het kalibreren? Andere keren heb ik dit nooit gehad...
Hoop dat iemand mij verder kan helpen... Alvast bedankt! :)

Guest-20180925190238 08-05-16 10:35

"Het batterij" van die iPhone is voor jou een obsessie geworden. Van die obsessie heeft de iPhone nu blijkbaar ook last.

"Het batterij" kalibreren (met een harde reset) doet men als het nodig is en niet om de paar minuten als een obsessieve-compulsieve reactie. Een harde reset doet men ook alleen maar als het absoluut noodzakelijk is.

http://www.imgdumper.nl/uploads9/572...t_09.33.19.jpg

iPhone Troubleshooting — General Troubleshooting - 28

iiSteven 08-05-16 11:37

Een obsessie zou ik het niet willen noemen, probeer alleen het beste uit m'n batterij te halen. Het is misschien inderdaad nog niet erg lang geleden dat ik mijn batterij had gekalibreerd, ik kan alleen nergens vandaan halen dat je dat beter niet te vaak kunt doen. In iedergeval was de harde reset wel op zijn plaat vanochtend, wel beetje gek dat het pas hielp na 3x


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.