iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bluetooth streamen alsof het een telefoongesprek is (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/173330-bluetooth-streamen-alsof-telefoongesprek.html)

EUImport 18-06-16 16:53

Bluetooth streamen alsof het een telefoongesprek is
 
L.S.,

Ik heb een nieuwe auto gekocht. Er zit bluetooth in. Daarmee kan ik bellen. Ik kan echter geen audio (zoals spotify) luisteren. Dat zou ik wel graag willen.

Nu was ik gisteren siri aan het proberen en die maakt wel gebruik van de bluetooth verbinding met de auto alsof het een telefoongesprek is.

Bestaat er een mogelijkheid dat al het geluid wat de iphone maakt naar de auto gestuurd wordt. Dat er als het ware een telefoongesprek nagebootst wordt?

Ik denk dat ik niet op de juiste woorden gegoogled heb, want ik heb niemand bovenstaande vraag zien stellen maar er moeten toch meer mensen aan deze oplossing gedacht hebben...

Alvast bedankt!

bertoes 18-06-16 20:26

Ik heb een Alphine radio/CD player in de auto met zowel telefoon als bluetoth. Ik kan kiezen of ik bluetooth wil gebruiken en dan zet ik bluetooth op mijn iphone aan. Wel even verbinding (paring) op radio aanzetten en op iphone de gevonden radio verbinden. Radio begint dan direct met het afspelen van muziek op mijn iphone. Werkt perfect

Misschien geeft deze link meer duidelijkeid voor je

https://webplayersupport.spotify.com...ify-in-my-car/

Of deze

https://androidworld.nl/forum/androi...bluetooth.html

EUImport 19-06-16 13:29

Bedankt voor je reactie, maar dat werkt bij mij dus niet.

Even voor de verduidelijking:
Alles werkt zoals het zou moeten werken. Er zit bluetooth op de auto om te bellen. Dat werkt ook. Er zit geen audio streaming op. Dus dat werkt ook niet.
Het blijkt echter dat bijvoorbeeld siri een telefoongesprek na kan bootsen waardoor siri, net zoals een telefoongesprek, over de speakers te horen is.
Dus kennelijk kennelijk benadert siri de auto alsof het een telefoongesprek is. Nu vraag ik me dus af hoe ik kan zorgen dat bijvoorbeeld spotify de auto ook benaderd alsof het een telefoongesprek is. Of misschien kan ik wel zorgen dat al het geluid dat de telefoon maakt de auto benaderd alsof het een telefoongesprek is.

Graag hoor ik van jullie!

jpwg001 19-06-16 20:46

Ik geloof niet dat dat kan...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.