iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Scherm flikkert/ruist (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/173423-scherm-flikkert-ruist.html)

Robin91 23-06-16 16:01

Scherm flikkert/ruist
 
Hi,

Sinds een uur is mijn telefoon ineens begonnen met een soort ruis over het scherm. Hierdoor is er niets meer te zien en flikkert er constant van alles op het beeld. Hard reset werkt niet, bij het appeltje word het even minder, daarna is het weer net zo erg.. Dacht eerst even aan oververhitting maar dit kan ik me niet voorstellen, heeft constant in mijn zak gezeten in een ruimte met airco.

HELP

RWK 23-06-16 16:32

Kan je misschien een foto plaatsen?

Ik zou hem daarna voor een uurtje even uitzetten. Is hij misschien gevallen of ben je ergens tegen aan gestoten terwijl de toestel in je zak was?

Robin91 06-07-16 20:00

Tijdje verder nu. Sinds mijn vorige bericht is er het e.e.a gebeurd.. Na een paar uur stopte de storing maar 2 dagen later was het echter weer zo ver. Contact op genomen met 2 reparateurs en beide gaven aan dat het LCD scherm defect was. Dus heb ik het scherm laten vervangen..

Na het een aantal dagen foutloos werken, begon het afgelopen weekend weer.. 2x kwam het kort weer in beeld, op het moment dat het gebeurd kan ik niets met m'n telefoon.. Wat kan dit zijn? Is het dan toch een software probleem? Foto's:

http://imgur.com/a/fPPgD

(Op de foto's is het een 'klein' deel van het scherm, meestal is het volledige scherm gevuld en kan ik niets meer.)

http://imgur.com/dE6Wgbr
http://imgur.com/ck1kD72

faire4u 07-07-16 11:37

Lijkt wel een defect in de lcd of breuk in de flex kabel van de lcd, je hebt nog garantie op deze gerepareerde scherm? Ik zou terug gaan naar de reparatie shop en vragen of ze deze onder garantie willen herstellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:24.