iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Berichten verwijderd whatsapp terughalen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174063-berichten-verwijderd-whatsapp-terughalen.html)

Fleur90 02-08-16 14:01

Berichten verwijderd whatsapp terughalen?
 
Vanochtend heb ik wat berichtend gemarkeerd in whatsapp omdat ik die snel wilde kunnen terugvinden. Toen ik sommige wilde 'onmarkeren' heb ik ze kennelijk verwijderd, ipv alleen de markering weggehaald.

Google vertelt me dat je ze kan terughalen dmv het maken van een reservekopie. Nu is mijn laatste reservekopie alleen van afgelopen zondag en de berichten van de maandag erna. Op de website van whatsapp lijkt het dat een reservekopie achteraf maken de oplossing is, maar dat lijkt me vrij onlogisch een kopie te maken van berichten die er niet meer instaan?!

Begrijp ik het nu verkeerd, of is er een andere manier ze nog terug te halen?

Alvast dank!

dvischjager 02-08-16 14:19

Als je ze hebt gearchiveerd kun je ze terughalen door op het chatscherm naar beneden te vegen. Je ziet ze daar staan. Als je ze echt verwijderd hebt denk ik niet dat je ze nog terug kunt halen.

Fleur90 02-08-16 15:43

Helaas niet gearchiveerd maar per ongeluk echt verwijderd schijnbaar

(misschien heel dom van me, maar leek me logisch als je iets uit een map wil halen -in dit geval de map 'met ster'- dat je op verwijderd klikt, niet erbij nadenkend dat dit gelijk verwijderen uit de gehele whatsapp zou betekenen..)

dvischjager 02-08-16 15:50

Fouten zijn er om van te leren. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.