iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   hoe zet ik mijn iphone whatsapp gesprekken over naar mijn nieuwe samsung galaxy (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174156-zet-mijn-iphone-whatsapp-gesprekken-over-naar-mijn-nieuwe-samsung-galaxy.html)

yk00609 15-08-16 15:57

hoe zet ik mijn iphone whatsapp gesprekken over naar mijn nieuwe samsung galaxy
 
ik denk dat dit het verkeerde forum hiervoor is, maar goed, als overloper, ik heb een nieuwe samsung galaxy s7 edge, mijn whatsapp nummer blijft hetzelfde maar ik weet alleen niet hoe ik mijn gesprekken( die op de icloud als reserve kopie staan) overzet naar mijn nieuwe samsung galaxy dus.

RWK 15-08-16 17:17

Als je je iPhone nog hebt, installeer WhatsApp opnieuw en zet dan je chatgeschiedenis terug op WhatsApp.

Maak dan een back-up via iTunes van je iPhone en download dan de gratis versie van de iPhone Backup Browser of dit voor OSX. Je hebt de ChatStorage.sqlite bestand nodig om je gesprekken over te zetten. Als je je media ook nodig hebt, moet je vanzelfsprekend ook de "media" map kopiëren.

Als je beide bestanden hebt, kan je naar de Play Store gaan om WhatsappMigrator te kopen (kost geloof ik 2 euro). Die app zorgt ervoor dat je de gesprekken van je iPhone op je Android toestel kan plaatsen.

Voor een uitgebreider tutorial, zie deze site.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:47.