iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe installatie iTunes zonder coderen backup (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174228-nieuwe-installatie-itunes-zonder-coderen-backup.html)

Alg 30-08-16 16:28

Nieuwe installatie iTunes zonder coderen backup
 
Ik ben mijn wachtwoord van de reservekopie in iTunes kwijt (echt voorgoed). Ik heb het nu nodig vanwege overzetten van telefooninhoud naar een nieuwe telefoon.
Het wachtwoord bij de reservekopie kan ik niet wijzigen (want oude ww nodig) of verwijderd (idem).
Geprobeerd om de oude iTunes van de pc af te gooien en een nieuwe installatie te doen. Maar ondanks dat ik ook de pc opnieuw opstartte na installatie, heeft iTunes nog mijn muziekbestanden staan. En na het aankoppelen van de telefoon blijkt de backupfunctie nog steeds met wachtwoord beveiligd.
Ik weiger te geloven dat ik de rest van mijn leven geen backups meer zou kunnen maken/terughalen met iTunes.
- Is het mogelijk om wel een nieuwe, echt schone iTunes (dus zonder dat wachtwoord) te installeren?
- Of is het afdoende om een nieuwe account aan te maken en moet daarvoor dan een nieuwe apple-id aanmaken of kan het aan mijn bestaande id (en iCloud dus) gekoppeld blijven (zonder dat ik dus dat oude wachtwoord weer nodig ga hebben)?

trimix 30-08-16 18:45

software van elcomsoft gebruiken die kan het wachtwoord kraken van een backup van itunes op jou computer ( Elcomsoft Phone Password Breaker)

Of itunes echt goed deinstalleren (met bv revo uninstaller ) omdat de oude backups niet worden verwijdert bij gewoon deinstalleren
backups op een windhoos pc worden in de map gebruikers/......./Appdata/Roaming /Apple Computer/MobileSync/Backup neergezet
dus kun je dan ook verwijderen en zijn die wachtwoorden voor die backups dus ook weg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:50.