iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Synchronisatie iPhone SE en iPad start niet automatisch (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174296-synchronisatie-iphone-se-ipad-start-niet-automatisch.html)

FritsV 09-09-16 14:19

Synchronisatie iPhone SE en iPad start niet automatisch
 
Het automatisch starten van de aan maak van een reservekopie en het synchroniseren van een iPhone SE en iPad 3 start niet meer automatisch wanneer één van deze apparaten op de laptop worden aangesloten.

Ik heb al iTunes, Bonjour, Apple mobile device support en Apple application support (32& 64 bit) verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dit heeft echter niet geholpen.

Als ik de iPhone via een USB kabel op de laptop aansluit, start iTunes en wordt de iPhone ook binnen iTunes gevonden. Het aanmaken van een reservekopie en het synchroniseren start echter niet. Handmatig kan ik wel een reservekopie aanmaken en ook de synchronisatie werkt handmatig wel.

Als ik de diagnostische tests uitvoer, worden er ook geen problemen gevonden. Ik heb de resultaten van de diagnostische tests in een bestand opgeslagen en aan dit bericht toegevoegd.

Patrique 09-09-16 15:09

Heb je binnen je iCloud instellingen op de iphone en de ipad niet toevallig icloud reservekopie aanstaan?

FritsV 09-09-16 16:40

1 Bijlage(n)
Zowel op de iPhone als iPad staat de instelling reservekopie in iCloud uit.

Misschien moet ik ook vermelden dat als ik de iPad via een USB kabel aan mijn desktop koppel, het automatisch synchroniseren in iTunes onmiddellijk start.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:11.