iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Recente contacten blijven terug komen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174483-recente-contacten-blijven-terug-komen.html)

Apple89 22-09-16 17:52

Recente contacten blijven terug komen
 
Jaren geleden had ik op mijn oude iPhone 5 contacten opgeslagen en ermee gesmst/geimessaged en daarna had ik ze verwijdert. Vervolgens heb ik een 5s gehad en daarna een 6 en nu een 6s, en ik heb nooit reservekopieen terug gezet, want een schone installatie is beter vind ik. Maar nu komt het rare, jaren later zie ik opeens als ik naar berichten ga en bijv. een puntje "." typ de recente lijst van de contacten die allang verwijdert zijn waarmee ik had gesmst met de iPhone 5, maar toen der tijd had ik dat lijstje al opgeschoond uit de iPhone 5. En ook de nummers waar ik naar toe had gebeld met de iPhone 5 zie ik opeens terug in recente oproepen met de namen erbij terwijl ik die nummers en de namen niet mijn telefoonboek heb. iCloud contacten hebben altijd uitgestaan. Wie weet hoe dit komt?

tratra 28-09-16 07:37

Geen idee hoe het bij jou komt...
Bij mij kwamen er met iOS10 ook allerlei suggesties voor contacten die niet in het adresboek staan als ik een mailtje of een berichtje wou verzenden... irritant.
Er is een menu-instelling die in het Engels "found in Apps" heet, als dat aanstaat dan zoekt iOS kennelijk overal naar mogelijke geadresseerden, ik heb het uit gezet en zie nu gewoon m'n adresboek contacten weer, zonder "vreemden"
Instellingen -> Contacten ; onderaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:03.