iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IOS Mail lettergrootte (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174487-ios-mail-lettergrootte.html)

corvankruchten 23-09-16 01:24

IOS Mail lettergrootte
 
Collegae,

Ik weet niet zeker of het samenhangt met IOS10, maar sinds enige tijd is de body tekst van veel mailtjes die ik krijg qua lettertype ontzettend klein. Soms kan ik op het scherm pinchen om het te kunnen lezen. Ik moet dan ook heen en weer schuiven met de tekst. Ik vermoed, maar dat weet ik ook niet echt zeker, dat dit HTML-mailtjes zijn. Ik weet van de optie om het lettertype te kunnen vergroten in de instellingen. Dat werkt ook goed, voor de onderwerp-regel en ontvangers/afzender regels, maar niet voor de body van de mail. Erg vervelend: heeft iemand hiervoor een oplossing?

Groet,
Cor

stekki 23-09-16 12:10

idem hier, erg vervelend.

Celf 01-01-17 21:43

Na enkele dagen geleden overgestapt te zijn (van Android naar iPhone 7 plus) is dit mijn grootste irritatie. Niet alleen mail maar diverse andere programma's hebben te maken met onleesbaar kleine lettertjes (linkedin bijvoorbeeld). De instellingen wijzigen zorgt er voor dat andere programma's weer veel te grote letters hebben. Vroeger kwam dat vaker voor maar tegenwoordig hoeft dat toch niet meer. Een echte afknapper....bij veel mailtjes weer staan "knijpen" om te tekst te kunnen lezen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:43.