iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geheugen loopt vol sinds iOS10 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174639-geheugen-loopt-vol-sinds-ios10.html)

darkpino 07-10-16 10:53

Geheugen loopt vol sinds iOS10
 
Goedemorgen,

Sinds mijn update naar iOS 10 een paar weken geleden blijft mijn geheugen van mijn iPhone vol lopen. Al meerdere keren apps verwijderd, heb dan even bv 500 mb ruimte en dan 20 minuten later krijg ik weer een melding dat mijn opslagruimte vol is. Heb ook al de telefoon opnieuw terug gezet naar een reserve kopie (wel zelfde reserve kopie als de telefoon nu want wil geen data kwijt raken) maar ook dat mocht niet baten.

Als ik kijk bij 'Beheer Opslag' dan en alle waardes bij elkaar op tel kom ik lang niet op de 11 gb die ik aan ruimte zou moeten hebben (gaat om een iPhone 6 plus 16 gb)

Lees op internet wel dat ik niet de enige die er last van heeft maar kan verder geen informatie vinden hoe op te lossen. Iemand een idee?

faire4u 07-10-16 18:09

Wat je kan proberen om geheugen vrij te maken : kijk eerst hoeveel GB er nog vrij is bij instellingen-algemeen-info , daarna ga je naar de iTunes store app (op je iPhone zelf) kies een film die groter is in GB dan wat je vrij hebt in je iPhone , klik dan op huren van de film er verschijnt dan een pop-up op je scherm dat je niet genoeg vrije geheugen hebt, klik dan in de pop-up op instellingen en kijk dan hoeveel vrije ruimte erbij is gekomen. Bij mij kreeg ik zo wel 1GB aan vrije geheugen erbij.

Let wel op dat je een film kiest die groter is dan het vrije geheugen zodat hij deze niet daadwerkelijk gaat downloaden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:19.