iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Via iCloud iPhone bespioneren? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174695-via-icloud-iphone-bespioneren.html)

memka 12-10-16 21:46

Via iCloud iPhone bespioneren?
 
Indien het wachtwoord van apple ID bekend is bij derden kun je dan een iPhone 'besturen'? Met andere woorden kunnen er apps op de iPhone geïnstalleerd worden die mijn gangen nagaan?



Wachtwoord wijzigen kan helaas niet omdat degene die mijn wachtwoord weet, gebruik maakt van apple.

(Het is een inbreuk op mijn privacy:().

XIII 12-10-16 23:11

Wat bedoel je met "gebruik maken van apple"?

TouchMe 12-10-16 23:13

Eh....iemand gebruikt dus jouw account gegevens op zijn apparaat?

Blazez 12-10-16 23:50

De vragen worden ook steeds cryptischer hier zeg. Kom even met wat meer informatie over wat je bedoeld, vermoed of ziet gebeuren. Zo wordt dit weer een eindeloos vraag-antwoord-vraag-antwoord spelletje

memka 13-10-16 16:50

Mijn apple ID wordt gebruikt voor iTunes.
Mijn vraag is:
kun je, indien het apple ID bekend is, wijzigingen toebrengen via iTunes/ iCloud op de iPhone?

Blazez 13-10-16 19:06

Nou, ik doe een poging.

Als iemand jouw Apple-ID en bijbehorend wachtwoord heeft, dan zou je via-via wel iets op de telefoon kunnen doen lijkt me (mits goed ingesteld). Je kan op icloud inloggen, je kan dan met fint-my-iphone kijken waar het toestel is en het toestel vergrendelen/wipen. Je kan gegevens (agenda/bestanden op icloud/contactgegevens etcetera) aanpassen die dan gesynchroniseerd worden met je telefoon.

Jouw opmerking
Citaat:

Wachtwoord wijzigen kan helaas niet omdat degene die mijn wachtwoord weet, gebruik maakt van apple.
kan ik overigens niet veel mee. Het is jouw persoonlijke apple-id. dat iemand anders daar gebruik van maakt is jammer. Moet die maar een eigen apple-id maken. Als je bang bent dat iemand jouw gegevens misbruikt, dan direct je wachtwoord aanpassen. Als je je gegevens niet wil aanpassen, dan moet je ook niet miepen dat iemand die gegevens misbruikt.
En als je willens en wetens anderen gebruik/misbruik laat maken van deze gegevens, is het geen inbreuk in je privacy. Dan is het meer iemand bij jou thuis naar binnen in de kamer vragen en als deze in de kamer op de bank zit gaan zeggen dat deze persoon daar niet mag komen omdat je dat ivm je privacy niet wil.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.