iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Verjaardagen worden niet juist weergegeven in agenda (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174697-verjaardagen-worden-niet-juist-weergegeven-agenda.html)

Suzique 13-10-16 11:45

Verjaardagen worden niet juist weergegeven in agenda
 
Hallo,

Ik heb een probleem met de weergave van verjaardagen in mijn agenda. Ik heb mijn iPad en iPhone gekoppeld aan mijn hotmail-agenda. In mijn hotmail-agenda staan alle verjaardagen op de juiste datum in mijn agenda.
Op mijn iPhone en iPad geeft ie de verjaardagen echter niet goed weer. Bij het weergeven van agenda's kan ik kiezen uit mijn eigen agenda + verjaardagen, die doet het goed.

Maar ik wil graag de "cadeautjes" in mijn agenda zien en dus kies ik bij agenda's voor andere en dan verjaardagen. Nu geeft ie een verjaardag op drie dagen weer; 1 dag ervoor, op de dag zelf en de dag erna. Mijn iPad doet ie het maar 2 dagen.

Ook mijn contacten komen vanuit mijn hotmailaccount, waar dus gebruik wordt gemaakt van dezelfde contactinformatie. Heeft een van jullie een idee hoe ik dit kan veranderen? Hij heeft het wel lange tijd goed gedaan. Of het nu komt door iOS 10 of doordat ik n iets met mijn iCloud heb gedaan weet ik niet, maar ik wil dit heel heel graag oplossen...! Hebben jullie enig idee waar ik kan beginnen met mijn zoektocht?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:33.