iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Touch ID weigert bij ontgrendelen; restore wil niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/174885-touch-id-weigert-ontgrendelen-restore-wil-niet.html)

martwout 09-11-16 08:31

Touch ID weigert bij ontgrendelen; restore wil niet
 
Beste forummers, ik heb gisteren Touch ID ingesteld. Gisteren werkte het maar vanochtend wil de telefoon het niet herkennen. Hij vraagt om de toegangscode maar degene van voor Touch ID accepteert hij niet. Nu heb ik al een paar de telefoon uitgezet en daarna de rechterknop en homeknop tegelijk ingedrukt voor restore maar het enige wat ik krijg is dat hij weer opstart zoals gewoon. Via ITunes restoren lukt niet aangezien er een wachtwoord op zit (aldus Itunes) dus Itunes wil hem niet verbinden. Kortom: wat nu?

Guest-20180925190238 09-11-16 08:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door martwout (Bericht 1027611)
Kortom: wat nu?

Ik weet uiteraard niet wat je allemaal uitgespookt hebt. Maar, bij Touch ID hoort altijd een pincode. Die pincode wordt ter controle ook af en toe gevraagd. En in ieder geval na een iOS update.

Probeer om het toestel in in DFU mode te herstellen met iTunes. Succes gewenst. :)

martwout 09-11-16 08:44

Re:
 
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door timosha (Bericht 1027612)
Probeer om het toestel in in DFU mode te herstellen met iTunes. Succes gewenst. :)

Het wachtwoord wat hij had, pakt hij niet. Ik heb geen nieuw wachtwoord ingesteld. Als ik de telefoon aan de pc hang, zegt Itunes dat hij niet kan synchroniseren vanwege het wachtwoord. Dus de telefoon blijft grijs in Itunes.

Update: Ik heb hem in de herstelmodus gekregen. Hij is nu aan het herstellen en krijgt dan ook IOS 10 erop. Ik denk dat ik ergens bij het instellen gisteren iets fout hen gedaan.

Update 2: De telefoon werkt weer. Ik heb nu IOS 10 draaien (zal mijn info nog aanpassen) waarbij ik de Touch ID achterwege laat maar de thuisknop i.c.m. een toegangscode gebruik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:21.