iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Foto's verwijderen via Windows Verkenner, een goed idee? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/175292-foto-s-verwijderen-via-windows-verkenner-goed-idee.html)

Vic55 16-01-17 08:50

Foto's verwijderen via Windows Verkenner, een goed idee?
 
Ik wil bepaalde foto's van men iPhone verwijderen (minder geslaagde of oudere foto's maar dus niet een opeen volgende rij foto's en wil ik dus eerst toch iedere foto zo goed mogelijk nog eens bekijken). Nu zag ik dat het ook mogelijk is om foto's via Windows verkenner te verwijderen of zelfs door de foto's eerst in filmrol (Internal Storage\DCIM\100APPLE) op een pc te openen via Windows Photo Viewer en ze van daaruit te verwijderen. In beide gevallen zie ik het aantal foto's in men filmrol verminderen en de gebruikte opslag door foto's ook verminderen. Maar toch wou ik hier even informeren of dit wel een goed idee is, en of dat het toch beter is om foto's enkel vanuit de foto app op je iPhone te verwijderen?

Mvg, Vic

Blazez 16-01-17 19:53

Het is een manier. Als je ze zo verwijderd zal het best wel werken. Als je photolibrary gebruikt (om de foto's dus ook op iCloud te zetten) kan je ook via iCloud.com ze stuk voor stuk doorlopen.

Vic55 16-01-17 20:52

Dank u voor deze reactie.
Voor het ogenblik gebruik ik het iCloud fotobibliotheek systeem nog niet. Ik wil eerst men foto's wat opschonen alvorens deze functie te activeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:30.