iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe iPhone kan Apple ID niet verifieren. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/175501-nieuwe-iphone-apple-id-niet-verifieren.html)

doglover 31-01-17 11:03

Nieuwe iPhone kan Apple ID niet verifieren.
 
Recent heb ik een nieuwe iPhone 5s 32GB gekocht. Ik heb geen vertrouwde apparaten voor mijn ID. De herstelcode weet ik ook niet. Wel weet ik mijn apple ID wachtwoord. Nu voldoe ik maar aan 1 van de 3 eisen voor de twee-staps-verificatie. De iPhone geeft aan dat er 'te veel codes zijn verstuurd'. Er staat dat ik het later opnieuw moet proberen of dat ik de laatste code die ik heb ontvangen moet invoeren. Ik heb er inderdaad een ontvangen in een telefoontje van apple maar die heb ik blijkbaar niet goed verstaan, want die code wordt niet goedgekeurd. Ook op mijn computer kan ik niet inloggen op mijn apple ID zonder deze code, ik kan mijn account dus niet herstellen. Hoe lang zou ik moeten wachten als ik het opnieuw wil proberen? Online vond ik als oplossing een nieuw apple ID aamaken, dit doe ik liever niet want dan ben ik o.a. mijn reservekopie kwijt. Iemand een andere oplossing? Bij voorbaat dank.

Guest-20180925190238 31-01-17 11:34

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door doglover (Bericht 1029784)
Ik heb er inderdaad een ontvangen in een telefoontje van apple maar die heb ik blijkbaar niet goed verstaan, want die code wordt niet goedgekeurd.

Dan bel nog eens met Apple en vraag of ze de code nog eens herhalen. Desnoods twee keer laten herhalen.

doglover 31-01-17 11:38

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door timosha (Bericht 1029787)
Dan bel nog eens met Apple en vraag of ze de code nog eens herhalen. Desnoods twee keer laten herhalen.

Inmiddels heb ik de code gevonden, alleen heb ik nu al teveel pogingen gedaan dus nu moet ik het 'later' opnieuw proberen. Geen idee hoe lang dat gaat duren..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:36.