iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Slecht werkende speaker, slechte accu. iPhone 7. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/176288-slecht-werkende-speaker-slechte-accu-iphone-7-a.html)

Hessler93 24-03-17 21:09

Slecht werkende speaker, slechte accu. iPhone 7.
 
2 Bijlage(n)
Mijn iPhone 7 heeft sinds een poosje kuren. Het begon met de speaker waarmee je telefoneert die minder functioneert. Telefoongesprekken zijn vrijwel onmogelijk omdat er bijna geen volume geproduceerd wordt door de speaker.

Verder is sinds een paar weken de accu minder geworden. Eerder kwam ik er makkelijk de dag mee door, maar nu moet ik hem bij thuiskomst, rond 17:00, direct aan de lader leggen.

Ook sinds kort weigert mijn touchscreen af en toe dienst. Dit wordt simpel opgelost door even te locken en unlocken, maar ik dit is vrij vervelend.

Ik woon in het noorden van het land en het is voor mij dus nogal een stukje rijden naar Haarlem, Den Haag of Amsterdam. Mijn vraag is of iemand ervaring heeft met het 'ruilen' voor in nieuw exemplaar in de Apple Store, en in welke mate er op beschadigingen wordt gelet bij dit proces. Concreet is de vraag: is het voor mij de moeite waard om naar het westen af te reizen?

De enige schade die ik heb zijn wat 'putjes' aan de onderkant van de iPhone. Deze heb ik bijgevoegd. Het ziet er trouwens door de flits wat erger uit dan het daadwerkelijk is.

Blazez 24-03-17 22:25

Ik zie geen foto, maar dat kan aan mij liggen. Ik denk dat ik simpelweg gewoon een case zou aanmaken bij Apple en de storing voorleggen. De putjes zou ik niet eens noemen tenzij het echt grove duidelijke schade is (en een klein putje noem ik geen grove schade).
Je kan een toestel laten ophalen als deze nog in de garantie zit, daarvoor hoef je niet helemaal naar de winkel toe.
Laat je in geen geval verleiden om het toestel naar een andere reparateur dan Apple te verzenden. Dat is gegarandeerd vragen om problemen (lees daarvoor rustig meerdere topics hier op het forum).

MCNO 25-03-17 10:50

foto bijlage werkt niet...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:32.