iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone ontgrendelen van overleden broer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/176748-iphone-ontgrendelen-overleden-broer.html)

Rozenstruikje 27-04-17 09:54

Iphone ontgrendelen van overleden broer
 
Hallo beste mensen,
3 dagen geleden is men broer, totaal onverwacht uit het leven gestapt. Desondanks vele vragen willen we graag eens in zijn Iphone 7 snuisteren in de hoop er misschien bewijzen te vinden waarom hij dit gedaan heeft.

De politie heeft zijn laptop en smartphone mee genomen voor verder onderzoek maar nu komen ze dat ze geen toegang krijgen tot zijn smartphone omdat deze beveiligd is met een code. Zelf hebben wij geen flauw idee van wat de code kan zijn. Ook met welk emailadres en paswoord hij ingelogd is op icloud weten we niet.

Weet er iemand hoe wij toch op een of andere manier aan deze code kunnen geraken of bestaan er tips om de iphone te kraken, zonder verlies van enige informatie op het toestel?

Je zou mij, mijn familie van harte dankbaar zijn.

Guest-20180925190238 27-04-17 10:33

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Rozenstruikje (Bericht 1032182)
Weet er iemand hoe wij toch op een of andere manier aan deze code kunnen geraken of bestaan er tips om de iphone te kraken, zonder verlies van enige informatie op het toestel?

Contact opnemen met Apple en bewijzen voorleggen dat jouw overleden broer de rechtmatige eigenaar van de iPhone is. Eventueel ook een kopij bijvoegen van de overlijdensakte. Apple zal dan de iCloud blokkering opheffen.

Voor de goede orde: een iCloud Activation Lock is niet te kraken. Een toegangscode kan Apple niet (zonder meer) resetten.

Als je weer toegang hebt tot het iCloud account kan je "Find my iPhone" uitzetten op www.icloud.com. Als dat gedaan is heeft Apple toegang tot het toestel via de Analytics (vroeger Diagnostics) functie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:11.