iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 6 batterij vervangen. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/176819-iphone-6-batterij-vervangen.html)

Regen 02-05-17 09:17

iPhone 6 batterij vervangen.
 
Beste iPhonefanaten,

De batterij van mijn iPhone 6 is het na ongeveer twee jaar nu echt aan het begeven. Gisteren heb ik mijn iPhone nog eens gereset met de hoop dat door een softwarefout de batterijduur zo slecht was, maar helaas de batterij gaat alleen maar sneller leeg.
Ik zie daadwerkelijk de percentages aftellen als ik knipper met mijn ogen.
Voor de rest ben ik nog helemaal tevreden met mijn iPhone en vind het daarom ook zonde om een nieuwe aan te schaffen.

Graag zou ik daarom ook mijn batterij (zelf) willen vervangen. Maar wil hierbij wel jullie advies.
Ik heb namelijk verschillende sites gezien waarin batterijen worden aangeboden voor de iPhone (bijvoorbeeld https://www.gsmpunt.nl en http://www.fixjeiphone.nl/) maar op welke site kan ik nou het beste een nieuwe batterij bestellen?

Hebben mensen hier ervaring mee?

Alvast bedankt!


Groeten,
Guido

PS. of kan ik het beter bij een officiële Apple Store laten doen?

harmjan 02-05-17 09:46

Zelf doen is altijd goedkoper, maar heb je hier wel eens op gegoogeld bij wie het niet goed ging. Dan is het opeens een hele dure grap succes verder

SeFix 06-05-17 17:23

zelf vervangen is heel makkelijk. volg gewoon een youtube video. ik heb zelf op phonegigant.nl besteld was prima. Je kan ook op aliexpress bestellen, het is allemaal het zelfde

trimix 07-05-17 09:57

let wel op dat je de batterij niet beschadigd of te ver doorbuigt met eruit halen dan vliegen ze in brand als de batterij te vast zit even met een föhn warm maken aan de achterkant kijk even of ifixit staat een goede beschrijving

Blazez 08-05-17 15:26

Als je zegt na ongeveer 2 jaar . . is dat na 2 jaar of er voor? Binnen de twee jaar kan je nog garantie hebben als de batterij echt slecht is.
En wil je zekerheid (en heb je een paar tientjes meer er/daar voor over) dan laat je het Apple doen. De prijs daarvoor staat op de apple site (iets boven de 100 euro dacht ik)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:56.