iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Contacten verdwenen na paswoordwijziging email (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/177128-contacten-verdwenen-na-paswoordwijziging-email.html)

Moienme 24-05-17 15:08

Contacten verdwenen na paswoordwijziging email
 
Ik vond al verschillende threads over verdwenen contacten, maar nergens een situatie zoals de mijne en al zeker geen antwoord op mijn vraag.

Vandaag wijzigde ik de paswoorden van mijn e-mailaccounts (hotmail en werkaccount, beiden ook in mijn mail-app op mijn Iphone) en van mijn Icloud. Ik moest op mijn Iphone 5S (iOS 10.3.1) dan ook al die paswoorden opnieuw ingeven, hetgeen ik meteen gedaan heb.
Toch bleken plots mijn contactpersonen verdwenen te zijn. Zowel in 'telefoon' bij 'recent', als in 'berichten', als in Whatsapp zijn al mijn contacten verdwenen en staat er gewoon hun nummer. Enkel de contactpersonen van mijn werkaccount staan er nog in.

Ik keek al op Icloud.com en daar stond niets in de contacten. Ik vind ze wel terug als ik met mijn pc inlog op Hotmail. Ik ga er dus van uit dat dit altijd met Hotmail gesynchroniseerd werd, maar nu is onderbroken door die paswoordwijziging. Hoe krijg ik in godsnaam mijn contacten terug op mijn Iphone?

(Iphone opnieuw opstarten en harde reset probeerde ik al)

Alvast bedankt!

Guest-20180928213307 24-05-17 19:38

hotmail account verwijderen en terug installeren..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:05.