iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   touchscreen iPhone 6 plus werkt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/177158-touchscreen-iphone-6-plus-werkt-niet.html)

dubois123 27-05-17 11:32

touchscreen iPhone 6 plus werkt niet
 
Mijn iPhone 6plus kreeg vorige maand een grijze balk boven in het scherm en na verloop van tijd werd het zo erg dat het touchscreen totaal niet meer reageerde. Ontgrendelen is niet mogelijk omdat het touchscreen niet werk. Ik vol goede moed naar de Apple store en liep al vrij snel met een vervangen apparaat de deur uit. Probleem op gelost zou je zeggen. Nou helaas momenteel 1 maand verder en mijn vervangende (waarschijnlijk refurbished) heeft hetzelfde probleem. alles wat je aanraakt op je touchscreen geeft een random resultaat. :confuse:. Ik begrijp dat dit een euvel is van de beste 6 en 6 plus. Oftewel je moet 169 euro betalen voor een gerepareerde versie maar het euvel wordt blijkbaar niet verholpen. Heeft iemand hier ook ervaring mee ?

XIII 27-05-17 12:50

Nee, maar Apple geeft vast garantie op die reparatie? Terug naar de Apple Store dan...

GerritClaes 15-06-17 15:48

Ik heb herself de problem, Apple Geertsen een refurbished IPhone ^ plus mee, maar het problem zit hem in het Goesten. Er zijn al rechtzken op gang in Amerika. Else IPhone 6 Plus kan dit problem krijgen, heeft te maken met hoe de chip die de touch function regeld (te Zwaanshoek) bevestigd zit. Er wordt in Juni een uitspraak verwacht van de rechtzaak in de USA. Apple wijd het problem aan het te vaak laten valley van het toestel, een van de Advocaten kantoren in Amerika heeft al Meer dan 10.000 klachten verzameld. You'd het internet in de gates over "touch disease".

XIII 15-06-17 17:36

Welke tekst heeft Auto-Correct veranderd in "Goesten"?

(jouw tekst is zo/nu wel heel lastig te begrijpen)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:35.