iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vochtschadesticker rood, ondanks geen watercontact. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/177439-vochtschadesticker-rood-ondanks-geen-watercontact.html)

jpwg001 15-06-17 19:37

Vochtschadesticker rood, ondanks geen watercontact.
 
Hallo allemaal,

Mijn vrouw belt met een iPhne 6. We hebben eerder een slechte batterij laten vervangen door Coolblue, of althans, haar reparatiepartner. Na de reparatie verschenen er verticale strepen op het scherm. Terug binnen gebracht bij Coolblue, die de telefoon weer hebben teruggestuurd. Toen hebben ze het scherm vervangen. Nu is de vervangen batterij weer slecht en is het scherm rondom losgelaten. Dus weer naar Coolblue. Dat was woensdag, vandaag een mail dat de vochtschadesticker rood is en dat er een niet-origineel scherm op zit. Ik ga dus morgen even terug, maar ik wil graag weten of die sticker ook onder invloed van koude-warmtewisselingen rood kan kleuren, of door in de broekzak zitten, waardoor er wellicht condens in het toestel kan ontstaan. Bij de voorgaande reparaties is er niets gezegd over vochtschade. En ik ben er zeker van dat de iPhne niet heeft gezwommen.

Ik wil morgen even langsgaan om het te bespreken. Herstellen kost tegen de €500,-. Onderzoekskosten zijn ook €40,- of iets in die orde van grootte.

Ik hoor graag van jullie.

Blazez 19-06-17 15:56

In zou de zoekfunctie op het forum even gebruiken. Waarschijnlijk vind je dan wel een paar antwoorden. Ze hebben waarschijnlijk het toestel naar dat pruts reparatie bedrijf gestuurd (was het dynafix oid?). En nu is het jouw schuld.
En inderdaad aangeven dat de eerdere reparaties nooit gerept is over vochtschade.
En vooral volhouden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:13.