iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apple Pay Locator (Nederland) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/177965-apple-pay-locator-nederland.html)

Nakyoruto 29-07-17 03:56

Apple Pay Locator (Nederland)
 
Beste Apple, en voornamelijk Apple Pay geïnteresseerden.

Sinds kort kan ik eindelijk gebruik maken van Apple Pay via de app Boon. (gedownload via de Franse App Store), maar er is wel een minpunt aan op dit moment.
Omdat de kaart die Boon. aan Apple Pay toevoegt een Credit Card (MasterCard) is, kan er enkel alleen mee betaalt worden daar waar Credit Card geaccepteerd wordt.

Nu heb ik een map app gevonden die gebruik maakt van crowdsourcing om de locaties in kaart te brengen daar waar Apple Pay wel en niet te gebruiken is.

Ik ben ervan overtuigd dat er meerdere Nederlanders zijn die Apple Pay willen gebruiken en dat er vast al zijn die van Boon. gehoord hebben en het al gebruiken.

Nu heb ik het “kleine” verzoek voor de gebruikers onder ons om deze app te downloaden en te gebruiken, want hoe meer gebruikers, hoe gedetailleerder de kaart wordt en des te handiger voor iedereen om te zien waar hij op dit moment wel of niet Apple Pay kan gebruiken.


“Locator” App link:
https://itunes.apple.com/nl/app/loca...981631558?mt=8

+

Ik heb recent gelezen dat Apple Pay nu in Italië beschikbaar is, maar het interessante eraan is dat ze daar Maestro accepteren voor Apple Pay.
Dit voorspelt zeer goed nieuws voor Nederland, waar het gros Maestro gebruikt wordt en niet MasterCard en/of Visa.

jevamo 14-08-17 09:09

Dat apple pay gaat het hier (denk ik ) niet worden. Sinds de introductie er van is het eigenlijk nog maar kleinschalig. En als het al beschikbaar komt, dan is het maar de vraa of je er ook gewone pinpassen mee kan koppelen ipv enkel credit cards. Kijkend naar de android toestellen waar banken zelf hun eigen wallet app uitbrengen dmv de NFC chip te gebruiken, werkt al stukken beter. Nu moeten Apple liefhebbers via diverse omwegen een manier verzinnen om Apple pay te kunnen gebruiken..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:10.