iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone stuk, geen backup gemaakt, ben ik alles kwijt?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/178334-iphone-stuk-geen-backup-gemaakt-ben-alles-kwijt.html)

lauraamsterdam 27-08-17 22:27

Iphone stuk, geen backup gemaakt, ben ik alles kwijt??
 
Mijn iphone is vandaag stuk gegaan. Batterij liep super snel leeg en iphone was gloeiend heet. Nu blijft het scherm op zwart. Apple support kon ook geen oplossing bieden.
Nu heb ik dom genoeg geen backup gemaakt en hoorde dat als ze er een nieuwe batterij in zetten ik alles kwijt ben. Vervelend detail is dat er allemaal foto's op staan met mijn zieke vader, dus alles kwijtraken zou verschrikkelijk zijn..
Ik heb een programma gekocht iMyfone D-back om een backup te kunnen maken, maar ook dat werkt niet. Maar ik probeer alles om maar iets van mijn foto's te kunnen terughalen :-(

Bestaat er een manier om van een "dode" iphone toch een backup te kunnen maken?

Mijn dank is groot!!
Laura

trimix 28-08-17 08:09

staan ze ook niet in je icloud ? heb je er nooit een backup van gemaakt met itunes ? en whatsapp maakt bv volgens mij automatisch een backup als je dat aan had staan
Als je dan whatsapp weer opnieuw installeert op een nieuwe telefoon zet deze die backup terug

lauraamsterdam 28-08-17 10:28

Nee, heel heeeel stom ik weet het.:confused: Dus probeer nu uit alle macht nog iets terug te halen. Op forums lees ik verschillende berichten, sommigen zeggen dat bij wisselen van batterij je gegevens niet verloren gaan en anderen zeggen van wel.
Whatsapp terughalen zou al schelen aangezien daar ook foto's in staan.

Guest-20180925190238 28-08-17 10:59

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door lauraamsterdam (Bericht 1034745)
Op forums lees ik verschillende berichten, sommigen zeggen dat bij wisselen van batterij je gegevens niet verloren gaan en anderen zeggen van wel.

In principe gaan er bij het vervangen van de accu geen gegevens verloren. Er gaan alleen gegevens verloren als na de vervanging van de accu de iPhone teruggezet wordt naar fabrieksinstellingen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:24.