iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   leesblad geschiedenis is verwijderd uit mijn leesbladen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/178726-leesblad-geschiedenis-verwijderd-mijn-leesbladen.html)

gstevens 22-09-17 13:08

leesblad geschiedenis is verwijderd uit mijn leesbladen
 
Hallo,
na de update naar IOS 11 heb ik het leesblad geschiedenis niet meer staan langswaar ik mijn webgeschiedenis kon verwijderen in Safari.

Voor IOS 11 kon ik altijd via Safari tab (of leesblad) geschiedenis selecteren en zo mijn recente geschiedenis van Safari verwijderen. (Hiermee bedoel ik dan de zoekgeschiedenis via google en de bezochte webpaginas)!

Nu is deze mogelijkheid weg. Heeft iemand hier een oplossing voor?

mvg,

XIII 22-09-17 14:37

Settings | Safari | Clear History and Website Data

gstevens 22-09-17 14:43

Hallo XIII,
ja maar vroeger stond er geschiedenis in de leesbladen van Safari. En als je dan op geschiedenis klikte kon je dus kiezen de geschiedenis te wissen van laatste uur, 2uur, dag, etc...
En dat ging allemaal via Safari.

Nu moet je dus idd via instellingen Safari gaan aanklikken en Clear History and webdata selecteren. Maar daarmee is ook ineens alles verwijderd?

mvg,

Groofje 22-09-17 21:01

In Safari bij je bladwijzer knop heb je 3 tabbladen. Bladwijzers, leeslijst en ja als laatste de geschiedenis. Tabblad met dat klok icoontje. Vanaf dat tabblad kan je gewoon de geschiedenis wissen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:53.